Åtta noll noll...

...och redan rastlös. Jag säger då det. Men om några veckor kommer rastlösheten vara utbytt mot barnskrik, blöjbyte och amning. Så jag kanske borde passa på att njuta?

Ute viner vinden och snön har lagt sig tjock över våra vidder. Hästarna trivs gott på lösdriften och katterna jagar möss för fullt i stallet. Det känns sådär gemytligt som det bara kan göra några veckor innan jul. Sitter jag riktigt länge ute i stallet så känns det som om små stalltomtar snart kommer smygande.

Det blir ingen julgran inomhus i år. Ingen kommer orka städa ut den och alla barr sedan i januari när bäbis kanske har eller vill komma. Istället satsar vi på en stor fin utegran. Nu ska vi bara ut i skogen och välja ut en... Inte för att jag kan pulsa i snön med mina fogar och andra problem, men jag har bestämt mig för att jag SKA. Så vi får väl se hur vi kan lösa det. Sambon får väl dra mig i en pulka kan jag tro! *fniss*

 



Kommentarer
Lotti

Se till att vira in dig ordentligt i något gosigt fårskinn eller liknande.

2009-12-16 @ 11:39:51
URL: http://lottiestrin.blogspot.com
Lotti

Vore trist om du skulle förvandlas till en isglass!

2009-12-16 @ 11:41:15
URL: http://lottiestrin.blogspot.com
Hell's Bitches

älskar Jenny Nyström Tomtar! :D

2009-12-16 @ 12:14:58
URL: http://hellsbitches.webblogg.se/
Maja

Säg åt honom att dra dig så myser du ner i i pulkan med en fårpläd:)

2009-12-16 @ 12:38:59
URL: http://mcaria.blogg.se/
Maja

Bra tankar där! Hmm, känns nästan som att allt stämmer in på något sätt. Ska bli intressant att se ifall jag drömmer om det någon mer gång inom en snar framtid:)

2009-12-16 @ 14:34:01
URL: http://mcaria.blogg.se/
Norrland

Hallå, har inte ni brukshästar på gården?! Spänn för nån av dem alla fålarna o ge er ut i skogen med timmerdoningen ;) Bekvämt o smidigt!

2009-12-17 @ 10:05:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rik om du vill

Tankar på djupet utifrån mig själv som journalist, mamma, socialpsykolog, egen företagare och människa. De viktigaste orden är de du själv läser på de blanka raderna...

RSS 2.0