Impulsköp

Vi hade bestämt oss för att hyra ett babyskydd från bvc för 400 kr. De har nya fina Brio primostolar. Dock är de utan insats, och vi pratade så smått om att försöka få tag på en sådan stol istället så man smidigt kan lyfta in lillbäbisen och ställa i tex kundvagnen när man handlar etc. Skulle vi bara köpa till insatsen till Briostolen skulle den kosta 549:-, och vad gör vi med insatsen sedan när vi lämnar tillbaka stolen?

Efter att ha kollat runt på lite begagnade utan att ha lagt ngn större energi på att leta stod den bara där. En helt ny stol från Acta Graco som såldes på rea från babyproffsen under mellandagarna för 990:- inklusive insats.
En sista stol fanns kvar, och plötsligt var vi med en ny barnstol vilket vi egentligen inte alls tänkt. Efter lite överslagsräkning och kalkylerande om användningsområde och ev. begagnatvärde var dock valet inte så svårt. Och vad kunde passa bättre att lägga på en stol om inte den peng farmor och farfar så snällt gav oss för att köpa ngt till vår väntande baby?


När expediten försynt frågade om färgen var ok så ryckte jag ärligt på axlarna och ifrågasatte vad den hade för betydelse så länge stolen är säker. Att blått alltid varit min favoritfärg är ju bara en bonus!


Kommentarer
Nelly & Erika

Perfekt!

Hade inte kunnat bli mycket bättre ;)

Kram och Ett riktigt gott nytt år önskar jag er :D

Ska bli så himla kul att få umgås igen, saknar dig ;)

2009-12-29 @ 22:40:37
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=gika


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rik om du vill

Tankar på djupet utifrån mig själv som journalist, mamma, socialpsykolog, egen företagare och människa. De viktigaste orden är de du själv läser på de blanka raderna...

RSS 2.0