Sommarbarn

Ja, att få barn på sommaren är både på gott och ont märker jag. Dock har ju vädret varit si sådär, men ändå relativt ok tycker jag. I alla fall för oss som går hemma båda två och ägnar oss åt familjegöromål. Vi kan ju planera efter det väder som är.
 
Vi har hägnat in altanen färdigt nu. Det är bara grinden som ska fästas och så håller vi på och slipar alltsammans för att sedan olja in det. Nästa år blir det eventuellt nya trädgårdsmöbler, men det känns inte aktuellt detta år.
 
Vi har mest jobb med att aktivera lilltjejen som nu är stor och lätt blir rastlös. Med den vilja hon har i sig också så får man räkna med ett antal utbrott dagarna igenom. Men nu börjar vi komma in i lunken med det också, likaså lilltjejen som ju får vänja sig vid att vara storasyster.
 
 
Altanbygget som börjar ta form                Lillebror hälsar på Alida och Manja
 
Ideér saknas då inte hos lilltjejen och hennes lekkamrat Stina. Vi hann bara vända ryggen till, och vips... Ja, givetvis hör bad sommaren till. Men det var egentligen ganska kallt, och definitivt inte så rent. Men, men... De fick avsluta med bad i stora bubbelbadet inne sedan istället.
 
 
Sommarbarn...
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rik om du vill

Tankar på djupet utifrån mig själv som journalist, mamma, socialpsykolog, egen företagare och människa. De viktigaste orden är de du själv läser på de blanka raderna...

RSS 2.0