Första dagen över

Första timmarna avklarade på detta läsår. Sedan får vi se hur många mer det blir. Nu återstår att jaga böcker. De är slut på förlaget på svenska vilket innebär att vi måste beställa dem på engelska. *suck*

Gör man sådant frivilligt? Knappast?

Tillökning


Kunde inte låta bli att låta er ta del av denna roliga lilla bild.
(speciellt för er som ännu inte fått tillfälle att se)

Skoldags...

Tänk att det, trots alla år man gått igenom det, ändå är något visst första gången man ska träffa sina vänner i skolan efter sommaruppehållet.

Jag har ju missat första träffarna, men idag är det dags!

C Y soon friends!

Vårt ickebefintliga vardagsrum...

...har blivit obefintligt rum i arbetet med att få dit våra nyinköpta möbler. En svart soffa och en vit glanslackad tevebänk... Bara teven och dvd:n och mattan kvar då...

Men jag ska sitta i den nyihopsatta soffan och stirra på vår nya TOMMA tevebänk i flera dgara nu. Så DET så. Man måste ju ha max valuta för pengarna!!!

Strandpromenad

Idag tog vi en liten svang langs havet...
Solen sken och temperaturen var alldeles underbar
och en lagom bris med underbar havsdoft blaste in over oss...

En vik av Atlanten i Prestonpans.
I bakgrunden syns berget Arthur Seat inne i Edinburghs centrum.

 
Alida, Tim och lilla Manja i barnvagn.

Smaltande leende...

Ta en titt pa denna lilla underbara solstrale tva manader gammal. Alida och Tim ar stolta foraldrar...Manja har precis borjat le och gor det nu hela tiden!!!Har ar hon med oss pa the Filling Station.
Brostmjolk stod pa menyn for sota lilla Manja.

Bilder fran Skottland


Edinburgh Castle i slutet pa the Royal Mile och Jenny, Asa och Alida pa vag nedfor the Royal Mile

 
Lunch som intogs pa Filling Station. Fyndigt namn!
Jenny, Alida, Asa och Joakim.

 
Vissa fyllde upp med annat pa the Filling Station...
 a pint of Ale!!!

Saknar min alskling...

Sitter har i Skottland och saknar honom sa. Det var tva timmar sen vi sags, men anda suger det i karlekstarmen... Han ar pa vag hem nu och jag kommer senare i veckan.

Alskar honom sa. Aldrig har jag langtat hem sa mkt som nu...

En sak ar saker. NU vet jag var mitt hem ar. Det ar dar min alskade ar.


Ska uppdatera med bilder fran skottland inom kort.
Hors och ses.

Vad är oddsen?

Två gånger på en vecka har jag varit i Lidköping på sådana där "måste möten" efter att inte ha varit någonstans på nästan två månader. Båda gångerna har jag vid exakt samma ställe och samma tid blivit sittande 40 minuter i kö. Vad är oddsen för det?

Gång ett blev jag omkörd av tre ambulanser och kunde sent omsider passera två demolerade bilar. Otäck känsla, men själva sittdelen i bilarna var hela vilket ju bådar gott.

Gång två var det asfaltsarbete. Tala om köer när folk skulle hem från jobbet.

 

Underbar utsikt från vindrutan! Eller hur?

Saknar mobilbloggandet

Det var så lätt att ta en bild, skicka ett mms och skriva några rader till bloggen... Men det var då det. Får det inte att fungera, och plötsligt gapar min blogg tommare än tommast.

Igår var jag och lunchade med kära mor. Åt en underbar moussaka. Mums! Inhandlade lite kläder till mig och min (ibland) oklädde sambo och så lite böcker på torgmarknaden.

Har släppt alla hästar på två veckors välförtjänt bete. Blev ju tävlingar varje helg för våra körhästar här det sista, så nu passar vi på att ge dem lite semester och ta lite semester själva också. Snart ska de igång igen för då är det ju träningshelg, KM och annat som rullar på. Vi själva ger oss iväg till Skottland! Ska bli underbart att komma iväg lite och umgås i goda vänners lag.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka gå ut och städa det tomma stallet. Hmm... Tål att tänka på. '
Att tänka är också bra har jag förstått!

rik om du vill

Tankar på djupet utifrån mig själv som journalist, mamma, socialpsykolog, egen företagare och människa. De viktigaste orden är de du själv läser på de blanka raderna...

RSS 2.0