Vårrundan

7-8 maj gick den av stapeln och vi undersökte bikupor, smaskade god honung och balanserade på biskopsborgens mur. Samma helg anordnade Bergs Hästklubb körtävling vilket innebar att vi var dubbelbokade och fick hinna så mycket vi hann med helt enkelt. Dessutom hade vi övernattande tävlingsgäster och hästar här hemma.
Bilder från Biskopsborgen samt på några av våra inneboende tävlingskuskar

Semestervila

Oj, oj oj...
Semestern var helt otrolig. Hotellet var femstjärnigt och vädret perfekt! Vi slapp den varmaste hettan vilket är perfekt då man åker med en ettåring. Medelhavet var kristallklart och all personal var så otroligt tillmötesgående och extremt barnvänliga. Det fanns dagis på hotellet om man ville och en massa andra aktiviteter och maten var utsökt!
Vi hade ett stort poolsystem på hotellet, fritt gym och havsutsikt från balkongen. Vattenrutchbanor och 10 meter till medelhavet med egen privat strand. På Leos födelsedag serverades som en överraskning en underbart god tårta, och på påsk fick barnen ett påskägg och påskkort. Barnsäng, adapter och vattenkokare fanns på hotellet.
Bilderna talar för sig själva. Alla är tagna på vårt hotell. Vi gick ut och åt och shoppade litegrann, annars fanns allt vi behövde på hotellet så det gick att slappa på riktigt! Till och med flera trevliga märkesbutiker fanns i hotellet. Vi hade en ö i medelhavet vi kunde vada ut till och där hyrde vi även trampbåt.
Ibland känns Sverige så.... tråkigt....

rik om du vill

Tankar på djupet utifrån mig själv som journalist, mamma, socialpsykolog, egen företagare och människa. De viktigaste orden är de du själv läser på de blanka raderna...

RSS 2.0