Och såhär är fiskkvinnan

Allmänt:
Fisken är en drömmare. Hon är känslig och intuitiv. Ingen kan som hon trösta eller ta hand om en sjuk vän och ingen gör det med en sådan uppoffring som fisken. Hon är anpassnigsbar men mindre bra på att planera och bestämma sig. Hon behöver få agera utifrån sina känslor och sin intuition. Fiskens talang ligger framförallt på det konstnärliga planet och hon är inte särskilt praktisk.

Fiskkvinnan:
Hon är den stora romantikern. Hon är intuitiv och fantasirik. I grunden är hon mycket skör men finner styrka i att ställa upp för andra. Hon har lätt för att anpassa sig och det gör henne till en god skådespelerska. Med sensualism och karisma attraherar hon sin partner, men i relationen söker hon främst trygghet. I förhållandet är hon mycket givande och offrar mycket av sig själv för att vara till behag. Hon har ibland svårt att se var hennes egna gränser går och lägger ofta på sig andra människors problem.


Kommentarer
lotta

stämmer till 100% man blir psykolog så fort man går ut det är nog stämplat i pannan prata med mig.Är det därför man gick i väggen tro?

2008-09-27 @ 00:07:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rik om du vill

Tankar på djupet utifrån mig själv som journalist, mamma, socialpsykolog, egen företagare och människa. De viktigaste orden är de du själv läser på de blanka raderna...

RSS 2.0