Barnvaktsdag

Och vad stod på schemat?

Frukost.

En massa lek med vovven.

Tramptraktor så klart!

Fiskpinnar och stuvade makaroner.

Lek med Leos bilgarage.

Mys framför teven.

     

Men det här med att att man måste vara barnkär för att skaffa barn... Pyttsan. Jag VILL ha barn. Det är inte samma sak som att älska allt som har med barn att göra. Tur att lilla Stina har en speciell plats i mitt hjärta. Då är det roligt att finnas där för henne.Lägg din röst på...

...snyggaste bowlingstilen!!!
  
Anna                              Joakim                              Leo
Nytt jobb!

Min kära sambo har blivit erbjuden ett nytt jobb. Bra villkor och de har handplockat just honom. Bara det gör ju mig stolt som få. Dessutom är det något han verkligen vill göra.
Dock ställer det till en del i planerna rörande föräldraledighet och mina studier nu när vi får tillökning. Men det löser sig. Jag kan vänta. Studera kan man göra när som helst...

Fast det blir väldigt synd om alla hans kunder som på kort tid måste hitta ny hovslagare vilket inte är det lättaste i dessa tider... Men vad gör man när möjligheterna dyker upp?

Är så otroligt glad och stolt för hans skull, och med lite jobb får vi det att börja rulla på och fungera, trots omorganisationen...

Dock fick jag som rådig kvinna i detta hus hindra honom från att i sin iver omgående tacka jag per telefon utan att ha fått all nödvändig information.

(och i alla fall minst ett halvt dygns betänketid vilket ofta kan behövas)

Kattbäbisar söker hem!!!

Tre underbart söta kattungar födda på midsommarafton vill ha nya hem.
Bott inne och gått på låda men har nu flyttat ut i stallet.

Verkar vara av en "dvärgart" då både mamman och alla hennes ungar blivit
extraordinärt små och kattungeaktiga hela livet.
(dock ingen inavel)

Nu så!!!

Far och son fick äntligen tag på rätt saker för att laga fyrhjulingen.


Jippie!!!

*host-harkel-snörvel*

Det är SÅ synd om mig...                                        
                                                                               I vårt nya fina teverum
Jag är antagligen på väg att DÖ i svininfluensan!!!

Skämt åsido. Antagligen inte ens i närheten av någon influensa, men USCH vad dålig man känner sig när man är gravid och sjuk. Magen är minst dubbelt så stor, fogarna gör minst dubbelt så ont och allt är minst dubbelt så jobbigt!

Barnmorskan blev dessutom jättenervös och gav mig tid omgående i morgon bitti. Nervös både över att jag var sjuk med influensasymptom och att jag fortfarande ligger på mina minus 7 kg sen innan graviditeten nu när halva tiden gått.
Gravida ska tydligen vaccinera sig också? Jag har ingen lust med det, men fick strikta order om att det var mindre risk att vaccinera sig än att som gravid råka ut för svininfluensan...

Ja, ja... Jag var väl dum som var en vecka i Storbritannien och dessutom besökte en bekant på sjukhus vid två tillfällen där också när svininfluensan härjar som värst där. 

Det är nog lika bra att jag inte ens går utanför dörren. För att inte tala om att sätta sig i bilen. Men jag lyssnar nog ändå på de som anser sig vara visa och lyder deras råd om vaccin. Skulle vara svårt att förlåta sig själv annars.

   
Lite nytagna bilder för att visa att jag är sååååå sjuk

Bilköp!

Då har det blivit bilköp av!!!

En Peugot 307 kombi blev det. Årsmodell -06. Ngt dyrare än vi tänkt, och vi blev tvugna att sätta på drag och behöver även nya vinterdäck. Men i övrigt är vi jättenöjda med den. Får antagligen hem den inom 14 dagar.

Den var tyvärr lite repad i lacken på båda sidor, men bara ytligt. Ser ju inte så roligt ut, men är ju å andra sidan ingen fara eftersom karossen är helgalvaniserad och reporna mkt ytliga. Lika bra att skönhetsfelen finns så slipper man gråta när man själv gör första repan!!!

Anna fick tag på en Renault scenic/megan. Mkt trevlig bil som vi redan hunnit inviga och inreda med barnstol, barnspegel och sparkskydd mm.

Oddsen?

Vi hittar en bil vi båda kan tänka oss, i princip är vi beredda att köpa den där och då någon av oss. Vi vill bara ta oss en liten provtur först.

Vad händer?

De får inte igång bilen. Skyller på att en dörr stått öppen och att de "brände" batteriet och de skulle inte kunna få tag på nytt batteri förrän tidigast i morgon.

Öhhh???
Startkablar???

Mysko...
Men en stor, välkänd, seriös bilfirma och bilens prislapp var 80000:- , 6000 mil och årsmodell 06.

Nej tack, inte den bilen tack. (och om de har så oerfarna bilsäljare som bränner batteriet på bilarna så- nej tack, inte den bilfirman heller tack)

Japansk synundersökningSer du vad det står? Inte? Forma ögonen med fingrarna som Japanerna. (överdriv om du måste)

Helgen över och bil sökes

En jättelyckad träningshelg på Skogsborg är över. Jag har mått skapligt hela helgen och vågar nästan, nästan tro att det här är tiden alla läkare pratat om, det här är tiden när det vänder.

*peppar peppar*

Nu laddar vi inför nästa helg då vi ska premiera två av våra unghästar. Ska försöka se om jag hittar en bil innan dess... Vore ju guld värt om man fick det klart. Nu är ju både jag och Anna på jakt efter bil, så då är det väl bara att åka runt och leta. Problemet är ju att vi ska ha samma typ, men eftersom Anna inte ens HAR någon bil så får nog hennes behov gå före. Men det skulle ju kunna vara så att vi hittar TVÅ bilar på samma gång. Då är allt klappat och klart!!!

Om någon hör eller vet någon bil så hojta!!!


Bensin
Bränslesnål
Dragkrok
Mellanklass eller större av kombimodell
Volvo, Passat, Golf, Toyota, Peugot exempelvis
Ej mer än 15 000 mil
Ej äldre än -03

Pristak: ca 100 000:-


rik om du vill

Tankar på djupet utifrån mig själv som journalist, mamma, socialpsykolog, egen företagare och människa. De viktigaste orden är de du själv läser på de blanka raderna...

RSS 2.0