Semestervila

Oj, oj oj...
Semestern var helt otrolig. Hotellet var femstjärnigt och vädret perfekt! Vi slapp den varmaste hettan vilket är perfekt då man åker med en ettåring. Medelhavet var kristallklart och all personal var så otroligt tillmötesgående och extremt barnvänliga. Det fanns dagis på hotellet om man ville och en massa andra aktiviteter och maten var utsökt!
Vi hade ett stort poolsystem på hotellet, fritt gym och havsutsikt från balkongen. Vattenrutchbanor och 10 meter till medelhavet med egen privat strand. På Leos födelsedag serverades som en överraskning en underbart god tårta, och på påsk fick barnen ett påskägg och påskkort. Barnsäng, adapter och vattenkokare fanns på hotellet.
Bilderna talar för sig själva. Alla är tagna på vårt hotell. Vi gick ut och åt och shoppade litegrann, annars fanns allt vi behövde på hotellet så det gick att slappa på riktigt! Till och med flera trevliga märkesbutiker fanns i hotellet. Vi hade en ö i medelhavet vi kunde vada ut till och där hyrde vi även trampbåt.
Ibland känns Sverige så.... tråkigt....


Kommentarer
MammaAnna

Underbart :)

2011-05-14 @ 15:04:59
Angelica

men guuuud så underbart!!!! Jag vill oxå åka utomlands med barnen men Nicke vill absolut inte :(



O ensam åker jag inte hehehe.

Men ni ser ut att ha haft det super!

2011-05-14 @ 20:07:31
Mamma johanna

åh så härliga bilder:)

2011-05-15 @ 22:57:46
URL: http://superkoll.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rik om du vill

Tankar på djupet utifrån mig själv som journalist, mamma, socialpsykolog, egen företagare och människa. De viktigaste orden är de du själv läser på de blanka raderna...

RSS 2.0